maandag 21 oktober 2019

Websites:

Als basis zijn de meeste sites hetzelfde. Je hebt content die je in een bepaalde grafische vorm aan je bezoekers wil laten zien. Hoe je de content wil laten zien en welke extra functionaliteit je nodig hebt maakt een specifieke site.
Sitebouwers zijn soms generalisten en soms specialisten, maar de meeste hebben toch een aantal types waar ze beter in zijn dan andere.
Een simpele recht toe recht aan bedrijfssite, een presentatie van je bedrijf op het internet is de basis van elke websitebouwer. Een ander voorbeeld van mijn specialisaties zijn verenigingssites waar onder andere een klein social netwerk is ingebouwd (zeg maar Facebook in het klein). Ook mogelijk zijn bedrijfssites waar een specifieke applicatie is ingebouwd, denk daarbij aan een online winkel, een makelaarsmodule of integratie in een elektronische leeromgeving.

Inhoud en structuren:

Om de inhoud van een website tot zijn recht te laten komen is een duidelijke structuur en opbouw in de site noodzakelijk. Ik kan voor U uw site herstructureren zodat alle artikelen weer gevonden kunnen worden. De inhoud voor de bezoeker weer makkelijk te vinden is en het schrijven en publiceren van de artikelen weer een fluitje van een cent wordt.

Advies:

Een website is een gestructureerde verzameling van pagina's met informatie, gegevens, documenten en media. Hoe goed de toegankelijkheid van een website is is afhankelijk van de structuur in die website. Een bezoeker moet binnen maximaal 3 klikken daar kunnen zijn waar hij of zij moet zijn. Hoe goed een site toegankelijk is hangt daardoor zeer sterk af van de juiste organisatie in de site.

Ik kan U helpen bij het organiseren van gegevens en informatie op een site en advies geven op het gebied van structuur, siteorganisatie, herkenbaarheid en presentatie.

Zoeken

Check je domeinnaam

Domein Naam :
Check alle domein extensies
.com
.net
.info
.org
.biz
.eu
.edu
.nl

Werken met Joomla!