maandag 21 oktober 2019

DB Websites is een bedrijf (ZZP) dat websites maakt voor clubs, verenigingen, bedrijven en particulieren.

Met een site op het internet. Voor (bijna) iedereen een noodzaak intussen. De vraag voor iedereen is echter HOE? Niet iedereen heeft de kennis in huis om in de snel veranderende internet omgeving een mooie, overzichtelijke en goed werkende site op het web te zetten. Zo eentje die geschikt is voor pc's laptops, tablets én mobiel. Dat laatste is belangrijk want Google checkt dat tegenwoordig, https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

DB Websites heeft die kennis. Wij kunnen voor U een passende website maken. Aangepast aan uw wensen én aan die van de klanten of de leden. Wij maken websites die op maat zijn gemaakt. Voor elk bedrijf, elke vereniging of elke particulier zijn de wensen voor een website anders. En voor iedereen is een passende oplossing te vinden.

Welke mogelijkheden zijn er. Van een eenvoudig digitaal visitekaartje tot een volledig uitgewerkte community portal. Van een particulier weblog tot een bedrijfsite met intranet. Een website is een op maat gesneden pak en dat vraagt om een op maat gesneden aanpak. DB Websites is onderscheidend in de benadering van de klant. Elke klant groot of klein wordt van begin tot eind individueel begeleid tot de site volledig werkt. Maar ook na die tijd blijven wij de service verlenen die men verwacht van een goede partner.

Neem contact met ons op of kijk eens rond bij websites die wij gerealiseerd hebben.

Zoeken

Check je domeinnaam

Domein Naam :
Check alle domein extensies
.com
.net
.info
.org
.biz
.eu
.edu
.nl

Werken met Joomla!